Redőnyök

Redőnyök gurtni cseréje, automatával 10 000 Ft-tól!

Milyen termékkel lehet csökkenteni a fűtésszámlát, hogyan tudunk a rezsin spórolni? Milyen termékkel tudjuk megóvni magunkat a nyári hőségtől?

Jövőre is lesz nyár és legalább olyan meleg lesz, mint idén, de előtte most a tél következik.
A műanyag és a műanyag keretből épített , mindkét problémára energiatakarékos választ ad, de most a műanyag redőnyre helyeznénk a hangsúlyt. Nyáron hűs otthont biztosít, ha még a reggeli forróság előtt leengedjük a redőnyt, míg télen kitűnően hőszigetelő hatása miatt előnyös ha jobb esetben a műanyag ablakainkra vagy akár régebbi típusú ablakainkra szereltetjük fel.
Számtalan variációban kínál az Innover Plussz redőnyt, ezek közül a legkedvezőbb árfekvésű a Lindab lemezből készült, külső tokos műanyag .

műanyag redőny

belső metszeti kép egy műanyag redőnyről 002

műanyag redőny belső metszet

belső metszeti kép egy műanyag redőnyről

Rendelhető ötszögletű vagy hatszögletű tokkal, külső tokos és-vagy vakolható változatban.
Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is.
A vakolt változat esetében alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a szerkezet kérés esetén akár extrudált (erősített) szerelőfedéllel is készülhet. Ez a változat is rendelhető kombi változatban.
A kézileg működtethető kívánság szerint gurtnis vagy zsinóros kivitelben. Ezek szürke, aranytölgy vagy barna színben rendelhetők.
A redőnyt éppen ezért bátran ajánlhatja az év minden szakaszában, mert a az az árnyékolástechnikai termék, ami folyamatosan hasznos az ügyfeleknek, télen-nyáron egyaránt.

Redőnyök értékesítése és beszerelése

műanyag redőny

műanyag műanyag ablakra

Redőny Siófok: A műanyag ára igen kedvező, közkedvelt, könnyű a működtetése, beeső fény mennyiségének szabályozására jól használható. A műanyag sokáig uralta a lakossági piacot, ma azonban korszerűbb megoldás is létezik nála, ez pedig az alumínium .
Külső árnyékolók legfőbb feladata: a kon, vagy felettük elhelyezve megakadályozzák, meleg, napsütéses időben a belső helyiségek túlmelegedését. Rendkívül fontos, hogy az árnyékolók ezzel csökkentik a ma divatos légkondicionáló berendezések energiaigényét, illetve ki is válthatják azokat. Az árnyékolókkal szabályozhatjuk belső tereinkben a fényviszonyokat, megteremtve a munka optimális elvégezhetőségét, biztosíthatja otthonunkban az ellazulást és minden körülmények közt javítja közérzetünket. A külső árnyékolók egyben csökkentik hideg időben a fűtési energia felhasználását, mivel megakadályozzák a hideg bejutását és ugyanakkor a meleg kiáramlását.
Fontos díszítőelemei épületeinknek: A külső árnyékolók meghatározhatják megjelenését, egyedi karaktert adhatnak nemcsak az épületnek, de környezetének is.

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?