Images tagged "ablak-beepitve"

no images were found

 • bar_ablak+ajtó+redőny

  A legfrissebb ajtó, ablak, valamint redőny beépítésünkről tekintse meg képgalériánk:
  http://ajtok-ablakok-redonyok-siofokon.hu/munkaink-galeria-ajto-ablak-redony-beepitesek-siofok-es-kornyeke/
  leinformálható referencia

 • bar_ablak+ajtó+redőny

  új képekkel bővítettük a galériát: ajtók ablakok beépítéséről készült képgalériánk megtekinthető itt: http://ajtok-ablakok-redonyok-siofokon.hu/munkaink-galeria-ajto-ablak-redony-beepitesek-siofok-es-kornyeke/

 • bar_ablak+ajtó+redőny

  Új Akció 2016.06.11- 2016.06.30-ig
  Árnyékolástechnikai hetek: redőny, szalagfüggöny, szúnyogháló, kedvező áron

 • Ablakmester

  Új galéria:
  májusi munkáink egyike.
  Ajtó és ablak, valamint redőny beépítése. Ablakcsere.

 • tpalne

  közel tíz éves műanyag nyílászáróinkat, összesen 5db-ot szeretnénk egyéb okok miatt áthelyezni, erre van lehetőség?

 • akárki akárki

  tisztelt ablakmester, mit kell érteni “melegperem ” alatt? az Önök nyílászárói ezzel készülnek?

  • Ablakmester

   Alapesetben az ablak üveg felületeit egy -egy, 3 rétegű ablaknál 2, alumíniumból készült távtartó elem vagy más néven perem választja el egymástól. A fémek, így az alumínium is, jó hővezetők ami itt ugye hátrányos. Ha jobban belegondolunk azért mégsem jelent ez komoly prblémát, mert ez az össz.felületnek kis hányadát teszi ki. Természetesen aki a maxot akarja a hőszigetelés terén, az ettől sem tekinthet el. Itt jön képbe az un. “melegperem”. Az alumínium távtartó szerepét egy pvc-ből készült perem veszi át. Anyagából fakadóan rossz hővezető, jó hőszigetelő. Igény szerint gyártatjuk le a nyílászárókat, ha melegperemes ablakra van szüksége, kérje az ajánlatunkat ennek megfelelően.

 • Tihanyiné

  Tisztelt Ablakmester!
  fa ablakaink vannak, de már a modernebb sofa(?) tipus. termo, még 2 rétegű üvegekkel, az egyik üveg eltört a másik fele teljesen ép. meg lehet oldani, hogy a két réteg közül csak az egyik, a törött legeyn
  cserélve?

  • Ablakmester

   sajnos nem. lehet kísérletezni persze, de az efféle hobbymunkát nem javaslom. ha sikerül is eltávolítani a törött részeket, elhelyezni az újat – ha az esztétika nem is fontos – a hőszigetlő képesség biztos, hogy
   meg sem közelíti a minimum elvártat. Szinte biztos, hogy párásodni fog, valószínű a két üveg között is. kétlem, hogy bárki kisipari módszerrel hatékonyan kiszivattyúzza a levegőt, majd a helyét nemesgázzal(Argon, Kripton) tölti fel. A nemesgáz töltés a hőszigetelés miatt fontos.
   Keressen meg inkább telefonon: 06-70-384-36-84, vagy kérjen ajánlatot a honlapon. Adunkrá egy jó ajánlatot, szakszerűen kicseréljük – kőműves munkára ezúttal sem lesz szükség – esztétikus lesz és
   az ablak hőszigetlő képessége is rendben lesz. Akár 3 rétegű üvegezéssel is megoldható, amennyiben az ablakkeret elbírja a többletterhet.

 • Látogató Hívatlan

  párásodással kapcsolatben nkm is lenne kérdésem. ablakcsere előtt állunk,
  szomszédunkban lakó ismerősnél már megtörtént, de az új ablakokon is
  megjelenik náluk a pára, igaz kevésbé mint a régieken.
  lecserélném már a 34 éves ablakokat, de ha az újak is párásodnak, nem sokkal
  vagyok bejebb. Ha új korszerű, jól szigeteltek a nyílászárók, mégis hogy
  jelenhet meg rajtuk a pára?

  • Ablakmester

   A 30+ éves ablakok sokkal rosszabban szigetelnek, jobban vezetik a hőt, így ha az épület/lakás levegője sok vizet/párát tartalmaz a hidegebb felületeken pl. az ablak üvegén csapódik ki. Ablakcsere után, jó hőszigetelésű nyílászáró beépítését követően a párásodásnak – ha az egyéb körülmények változatlanok – meg kell szűnnie vagy csökkennie kell jelentős mértékben.
   Természetesen ha az új nyílászáró megfelel az ígért paramétereknek. Nagyon olcsó ablakoktól óvva inteném, az olcsóság sokszor megbosszulja magát.
   Mindezek mellett nem lehet elmenni amellett se, hogy a teljes nyílászáró csere után kvázi szinte szellőzésmentesen záródik a lakás/ház, ugyanakkor a “páratermelés” változatlan marad: főzés, fürdés, ruhaszárítás, légzés :).
   A nyílászárók kiváló légszigetelése miatt képtelen távozni a felesleges pára, időközönként szellőztetés javasolt. Célszerű az ablakokba automata – páratartalmat érzékelő – szellőztetőket építtetni, a páratartalom növekedésekor ezek kinyitnak és engedik távozni az elhasznált, párás levegő egy részét.Természetesen a normál “kitárt ablakos” szellőztetésre emellett is szükség van.
   A legjobb ha már eleve olyan nyílászárókra kéri az ajánlatot, melyekbe be van építve a szellőző is.

 • Ablakmester

  Új referencia képek tegnapi beépítésről:
  http://ajtok-ablakok-redonyok-siofokon.hu/munkaink-galeria/

  Ajtó ablak redőny, minden a helyén 🙂

 • irina

  10 évvel ezelőtt vásároltuk – igaz nem önöknél – műanyag nyílászáróinkat, és az egyik (buktatható és nyitható, nem fix nem tudom ez mennyiben lényeges) párásodik a belső üvegen. sérülést nem látni rajta, ugyan így is átlátni rajta, de nagyon bosszantó. Mit lehet ezzel kezdeni?

  • Ablakmester

   Kedves Irina! Nem túl gyakran, de előfordul a párásodás az üveg belső felületén.A pontos okát így látatlanul nem tudom megmondani, az biztos hogy levegő, azzal együtt víz került a két üvegtábla közé. A gáz ami jobb hőszigetelésért felel, már távozott, nagymértékben megnőtt a hőátbocsátás, ami ugye nem jó. Ha teljesen meg akarja szüntetni a problémát, a legbiztosabb ha cseréli az üvegrészt. Kérem adja meg adatait, adunk rá árajánlatot: a komplett cserére, kibontásra valamint beépítésre. Kőműves munkára ez esetben nem lesz szükség mivel kizárólag az üveget cseréljük.

 • László K

  csatlakozva az előttem szólóhoz: a profil kamraszámán felül az ablakréteg, ill. az üvegek száma is sokat számít? nem mindegy, hogy 2 vagy 3 üveg van beépítve? akkor miért nincs benne 5?

  • Ablakmester

   Kedves László! Jó helyen jár! valóban így van, a légkamrák számához hasonlőan
   a hőátbocsátási tényezőt nagyban befolyásolja az ablakokban lévő üvegtáblák száma is – és ne feledkezzünk
   meg az üvegrétegek közé töltött gázról se. Jelenleg 3 réteg az általános, de előfordul még a 2 rétegű üvegezés is.
   Azonban ott a profil is gyengébb. Több réteg elhelyezése ugyan előnyt jelentene
   de az üveg súlya ezt nem teszi lehetővé, a 3 réteg is megköveteli a masszív profilt.
   Az általunk forgalmazott nyílászárókat a legkorszerűbb, kellőképpen strabíró profilokból állítják össze, így a 3 rétegű üvegezésből
   származó töbletteher nem okoz gondot az ablakok szerkezetében.

 • D.Károly

  Tisztelt Ablakos cég! Van-e jelentősége, illetve mennyiben számít ha a nyílászáró 5-6 illetve 7 kamrás? érzékelhető különbség?

  • Ablakmester

   Természetesen van jelentősége. A levegő jó hőszigetelőnek számít a légkamrában, ezért alakítanak ki a gyártók lehetőség szerint – amit a profil szerkezet enged – minél több légkamrát. A hőátbocsátási tényező az U érték – régebben K – kedvezőbb azoknál az ablakoknál, ajtóknál melyeknél nagyobb a kamraszám.Az érzékelhetőség már erősen szubjektív, nagy általánosságban elmondható, hogy vásárlóink komfortosabbnak érzik a több légkamrával szerelt ablakokat. A fizika és a matematika viszont az U érték tekintetében sem hazudik, egyértelműen a nagyobb számú légkamra mellett teszik le a voksukat.

 • MarcsiT MarcsiT

  panellakásban szeretnék egyelőre csak bejárati ajtót cserélni, mennyi időt vesz igénybe a teljes munka?

 • emErcsi

  Redőny javítással, szereléssel is foglalkoznak? Műanyag redőnyeink avnnak, itt-ott sérültek a lemezek, 1-1 lemez cseréjére is van lehetőség vagy csak egyben lehet cserélni? a szalag széle is kopott, valamint nem húzódik vissza a helyére.

 • V Ferenc

  Tisztelt Ajtó-therm! Hány év garanciát vállalnak az ablakokra, ajtókra? Erős napsugárzásnak kitett műanyag hajlamos megsárgulni? színvesztésre is vonatkozik a garancia?

  • Ablakmester

   Tisztelt V.Ferenc. Kömmerling nyílászárókra – ablakra, ajtóra – 10 év a garancia, színvesztésre is vonatkozik. A profilokban lévő összetevők garantálják a magasfokú UV elleni védelmet.
   14 év alatt ilyen jellegű garanciális probléma nem fordult elő.

 • Ablakmester

  Roto NT vasalatokról:

  “A kiváló minőségű Roto NT bukó-nyíló vasalatunk alkalmazható – ablakformától függetlenül – fa-, műanyag és 16 mm-es vasalat núttal rendelkező alumínium profilokhoz.
  Technológiai- és piacvezetőként világszerte mértékadó minőséget képvisel és teljesíti napjaink legszigorúbb elvárásait a biztonság, a működtetési kényelem, az élettartam és a design területén.

  Az összes alkatrész a Roto NT moduláris rendszerének köszönhetően tökéletesen illeszkedik egymáshoz és szinte tetszés szerint kombinálhatóak, mely lehetővé teszi a vevői igényeknek megfelelő vasalat összeállítást. Mindeközben relatív kevés számú alkatrésszel ki lehet szolgálni minden ablak típust.
  Már a vasalat standard kivitele is biztosítja, az alap biztonsági fokozatot valamint számos kényelmi tulajdonsággal rendelkezik és lehetőséget biztosít egyszerűen és gyorsan néhány kiegészítő alkatrésszel az egyéni igényekhez alakítani. Kívánság esetén szinte minden egyedi kérés teljesíthető.

  Ablakgyártóként különösen sokat profitálhat vasalat szereléskor az NT moduláris felépítéséből mivel az Ön speciális üzemi feltételeihez igazított megoldásokat tudunk kínálni. Az automatizálási koncepciónk lépcsőzetesen épül fel, ezért lehetőséget kínál a flexibilis felhasználásra, legyen szó akár kézi- vagy automata vasalat szerelésről. A számos kiviteli variáció azonban nem jár nagy raktárkészlettel és az egyes sorozatok között szerszám cserét sem teszi szükségessé – mindez együtt biztosítja a gyors és hatékony nyílászáró gyártást. ”

  forrás: http://ftt.roto-frank.com/hu/termekek/termek-nezet/detail/roto-nt/-/?tx_rotoproduct_pi1%5Bpid%5D=248&cHash=6ff2ab47fdebaafcfe7bc5d4d3c801fe

 • kispiricsi

  köszönöm, de az olcsóbb műanyagra van csak keret :). más ötlet?

 • V Endre

  Tisztelt ablakos! Milyen típusú vasalatokat építenek a nyílászárókba? Lehetséges-e kizárólag a vasalat cseréje vagy ablakkal/ajtóval együtt lehet csak cserélni?

  • Ablakmester

   Tisztelt V.Endre!
   Általunk forgalmazott nyílászáróinkba “Roto NT” biztonsági vasalat kerül beépítésre. Természetesen – igény esetén, amennyiben lehetséges – külön csak vasalatot is cserélünk régi nyílászárókban.Az ajánlatkérés menüpontban adja meg adatait, felveszem Önnel a kapcsolatot, a probléma pontos ismeretében tudok megoldást kínálni.

 • M.Attila

  T.Cég! Családi házakra, lesz a közeljövőben vmi ablak akció? 30 éves nyílászáróimat szeretném cserélni…

  • Ablakmester

   Tisztelt M.Attila! Családi házakra: töltse ki árajánlat űrlapunkat, keresünk megoldást! Április 1-től a Kömmerling 70 mm-es profil helyett, ugyanabban az árban Kömmerling 76 mm-es profilt adunk, ha velünk szerelteti be a nyílászáróit, a belső könyöklőt minden egyes ablakhoz: AJÁNDÉKBA adjuk!

 • kispiricsi

  egyéb színekben is forgalmaznak műanyag redőnyöket? piros színűre lenne szükségem.

 • bbb

  Ablakok, ajtók nyílászárók beépítéséről

  Nyílászárók beépítése:

  Az ablak-, ajtótokot falba rögzítéskor speciális, tokrögzítő csavarokkal végezzük, gondosan ügyelve a vízszintes és a függőleges elhelyezésre, a szárnyak precíz működésére.
  A nyílászáró tokja és a fal közötti hézagot purhabbal töltjük ki, a jó szigetelés és a precíz rögzítés érdekében.

 • bbb

  Kömmerling profilok forgalmazása 2016.márciusától!
  Kiváló minőség, korrekt áron.