Ablakok

Standard méretek:

90x150cm-es, bukó/nyíló: AKTUÁLIS ÁRAJÁNLAT!

120×150-es, bukó/nyíló:  AKTUÁLIS ÁRAJÁNLAT!

150×150-es, bukó/nyíló: AKTUÁLIS ÁRAJÁNLAT!

180×150-es, kétszárnyú: AKTUÁLIS ÁRAJÁNLAT!

———————————————————————————————–

7 kamrás 75 mm k:

7kamra_75mm_windoor_ps_75_muszaki_rajz_profil_egyutt

7 kamrás ablakprofil, ablakmetszet Technikai adatok:

Forgalmazott ink profilja PVC-ből készül, mely további adalék anyaggal van ötvözve, így fokozza a hajtószilárdságot, keménységet, színtartóságot és ellenáll az időjárás viszontagságai ellen. Primer alapanyagokból. A profilok az EN 12608 norma szerint vannak gyártva.

Hőszigetelő tulajdonságok:

Az ablakszerkezet hőátáramlás együtthatójának értéke beleértve a merevítőket: Uf = 1,08 W.m-2.K-1
Az hőátáramlás együtthatójának értéke szigetelő üveggel és rozsdamentes keret alkalmazásával az egész ablakon, Ug = 1,1 W.m-2, Uw = 1,2W.m-2.K-1
Az hőátáramlás együtthatójának értéke a szigetelő üveg alkalmazásával, Ug = 1,0W.m-2.K-1 Uw = 1,1W.m-2.K-1

Kiváló építési termék! Minden profil ólommentes anyagból készül.

3 hozzászólás

 • Ablakmester

  Roto NT vasalatokról:

  “A kiváló minőségű Roto NT bukó-nyíló vasalatunk alkalmazható – ablakformától függetlenül – fa-, műanyag és 16 mm-es vasalat núttal rendelkező alumínium profilokhoz.
  Technológiai- és piacvezetőként világszerte mértékadó minőséget képvisel és teljesíti napjaink legszigorúbb elvárásait a biztonság, a működtetési kényelem, az élettartam és a design területén.

  Az összes alkatrész a Roto NT moduláris rendszerének köszönhetően tökéletesen illeszkedik egymáshoz és szinte tetszés szerint kombinálhatóak, mely lehetővé teszi a vevői igényeknek megfelelő vasalat összeállítást. Mindeközben relatív kevés számú alkatrésszel ki lehet szolgálni minden ablak típust.
  Már a vasalat standard kivitele is biztosítja, az alap biztonsági fokozatot valamint számos kényelmi tulajdonsággal rendelkezik és lehetőséget biztosít egyszerűen és gyorsan néhány kiegészítő alkatrésszel az egyéni igényekhez alakítani. Kívánság esetén szinte minden egyedi kérés teljesíthető.

  Ablakgyártóként különösen sokat profitálhat vasalat szereléskor az NT moduláris felépítéséből mivel az Ön speciális üzemi feltételeihez igazított megoldásokat tudunk kínálni. Az automatizálási koncepciónk lépcsőzetesen épül fel, ezért lehetőséget kínál a flexibilis felhasználásra, legyen szó akár kézi- vagy automata vasalat szerelésről. A számos kiviteli variáció azonban nem jár nagy raktárkészlettel és az egyes sorozatok között szerszám cserét sem teszi szükségessé – mindez együtt biztosítja a gyors és hatékony nyílászáró gyártást. ”

  forrás: http://ftt.roto-frank.com/hu/termekek/termek-nezet/detail/roto-nt/-/?tx_rotoproduct_pi1%5Bpid%5D=248&cHash=6ff2ab47fdebaafcfe7bc5d4d3c801fe

 • bbb

  Ablakok, ajtók nyílászárók beépítéséről

  Nyílászárók beépítése:

  Az ablak-, ajtótokot falba rögzítéskor speciális, tokrögzítő csavarokkal végezzük, gondosan ügyelve a vízszintes és a függőleges elhelyezésre, a szárnyak precíz működésére.
  A nyílászáró tokja és a fal közötti hézagot purhabbal töltjük ki, a jó szigetelés és a precíz rögzítés érdekében.

 • bbb

  Kömmerling profilok forgalmazása 2016.márciusától!
  Kiváló minőség, korrekt áron.

Vélemény, hozzászólás?