Redőnyök

Redony_ertekesites_es_beszereles

Redőny siófok

Redőnyök értékesítése és beszerelése

Redőny Siófok: A műanyag ára igen kedvező, közkedvelt, könnyű a működtetése, beeső fény mennyiségének szabályozására jól használható. A műanyag sokáig uralta a lakossági piacot, ma azonban korszerűbb megoldás is létezik nála, ez pedig az alumínium.
Külső árnyékolók legfőbb feladata: a nyílászárókon, vagy felettük elhelyezve megakadályozzák, meleg, napsütéses időben a belső helyiségek túlmelegedését. Rendkívül fontos, hogy az árnyékolók ezzel csökkentik a ma divatos légkondicionáló berendezések energiaigényét, illetve ki is válthatják azokat. Az árnyékolókkal szabályozhatjuk belső tereinkben a fényviszonyokat, megteremtve a munka optimális elvégezhetőségét, biztosíthatja otthonunkban az ellazulást és minden körülmények közt javítja közérzetünket. A külső árnyékolók egyben csökkentik hideg időben a fűtési energia felhasználását, mivel megakadályozzák a hideg bejutását és ugyanakkor a meleg kiáramlását.
Fontos díszítőelemei épületeinknek: A külső árnyékolók meghatározhatják megjelenését, egyedi karaktert adhatnak nemcsak az épületnek, de környezetének is.

6 comments

Vélemény, hozzászólás?