Szolgáltatásaink

Ingyenes felmérés és árajánlat:
Amennyiben úgy érzi eljött az ideje lecserélni régi, elhasznált nyílászáróit, viszont nem biztos sem a méretekben, sem a megfelelő ajtók, ablakok kiválasztásában, ebben az esetben jön jól a helyszíni felmérés, amely a pontos árajánlattal kiegészülve nagy segítséget nyújthat önnek a legmegfelelőbb konstrukciók kialakításához.
Házhoz szállítás és bontás:
A árajánlatunk elfogadása és a megrendelés után kerül sor a kiszállításra, mely során régi ablakait szakszerűen eltávolítjuk és előkészítjük a helyet az újaknak.
Beépítés, javítások:
A helyszín előkészítése után beépítésre kerülnek az Ön vadonatúj ablakai, ajtói. Igény esetén kollégáink kedvező áron helyreállítják a bontás során sérült falelemeket, kijavítják a belső spalettákat és elszállítják az elhasznált, régi nyílászárókat.

Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden járulékos feladatot vállalunk.

Redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Redőnyök és Nyílászárók javítása 
karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk 
kiterjed aökön kívül reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására.Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében. Tevékenységünk területe:
balatoni-siófokiös, redőny Siófok, redőny Zamárdi, redőny Szántód, redőny
Balatonvilágos, redőny Balatonaliga, redőny Balatonföldvár, redőny Balatonszárszó,
redőny Balatonszemes, redőny Balatonlelle, redőny Balatonboglár, redőny Fonyód,
redőny Balatonfenyves, redőny Balatonakarattya, redőny Balatonfűzfő, redőny 
Balatonkenese, redőny Lepsény, redőny Enying, redőny Ságvár.

Vélemény, hozzászólás?